Manders the Magnificent & the Fabulous Vinetas

Uit: Delft - Nederland

Tinus Koorn is een van de weinige jazzmondharmonicaspelers die ons land rijk is. Hij is niet alleen de eerste daarvan in Nederland met een conservatoriumdiploma maar daarnaast een van de heel weinige bespelers van de Vineta: een begeleidingsinstrument dat als het ware bestaat uit een heleboel kleine mondharmonicaatjes.
Bijgestaan door contrabassiste Petra Eckhart heeft Tinus veel tijd geïnvesteerd om dit exotische en wonderlijke instrument onder de knie te krijgen.
De zang van Jeroen Manders blijkt een ideale invulling van wat Tinus en Petra neerzetten: Jeroen studeerde klassieke zang en is in opera’s en oratoria te horen, maar heeft ook zijn hele zangersleven al jazz gezongen.
Samen brengen ze gevoelige, intense jazzliedjes en nummers die ze nou eenmaal leuk vinden op een hele open en toegankelijke manier en met veel aandacht voor de teksten.

OUDE OPTREDENS VAN Manders the Magnificent & the Fabulous Vinetas

  • 16 feb `18

KOMENDE OPTREDENS VAN Manders the Magnificent & the Fabulous Vinetas

Wij hebben geen informatie over komende shows van Manders the Magnificent & the Fabulous Vinetas. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.