ARTIEST: Romy Monteiro

Nederland

In 2015 studeerde Romy af aan opleiding Marketing Communicatie aan The New School for Information Services in Amsterdam. In datzelfde jaar maakte ze haar debuut als musicalster bij The Bodyguard. Ze creeerde de rolvan Rachel Marron waarvoor zij een Musical Award in ontvangst mocht nemen voor aanstormend talent tijdens het Musical Award Gala 2016. Kreeg spellessen van Kitty Courbois en zanglessen van Robin van Beek. Zingen werd haar tweede natuur en haar grootste passie.

Bij het grote publiek werd zij al bekend door haar deelname aan ‘The Voice of Holland’. Zij maakte in het populaire televisieprogramma haar debuut als zangeres en raakte iedereen met haar vertolking van Whiney Houstons ‘ I Will Always Love u’. Ze behaalde de kwartfinales en werd door het publiek op handen gedragen.

Eerder werd zij geportretteerd in de docuserie ‘Bloed, Zweet en Spotlights’ in het kader van haar debuut in het musicalvak. En verzorgde vele gastoptredens bij onder andere RTL Late Night en het NOS Sportgala en het Musical Award Gala.

Haar presentatiedebuut maakte zij bij AvroTros MusicalSing-a-Long , wat jaarlijks live uitgezonden wordt vanaf het Museumplein in Amsterdam. Zij deed dit samen met Frits Sissing. Zij verbaasde vriend en vijand en werd alom de publiekslieveling van deze avond. Dit resulteerde in een exclusief contact bij AVRO/TROS en is inmiddels te zien met haar eerste tv programma ‘ Mijn Vader is de Beste’.

Zij is waar vele van dromen ‘A star is Born’.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (17) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (17) oude optredens

Romy Monteiro NIEUWS