The Killers

Uit: Los Angeles - Amerika

Sinds hun doorbraak in 2004 met de single 'Somebody Told Me' zijn indierockers The Killers niet meer weg te denken uit het collectieve geheugen van de allround rockliefhebber. Denk maar aan parels als 'Mr. Brightside', 'Bones', 'When You Were Young' en de Joy Division cover 'Shadowplay'. Kenmerkend voor de uit Las Vegas afkomstige Killers zijn de gedreven songs, de loepzuivere bassen, de opwindende synths en het lekker faux-Brits accent en melancholische stemgeluid van frontman Brandon Flowers.

In 2008 kwam de band met het album Day and Age waarvan de singles 'Human' en 'Spaceman' het goed deden. Zanger Brandon Flowers bracht zijn solo-album Flamingo uit in 2010.

De band brengt elk jaar een kerstsingle uit waarvan de opbrengsten naar de Product Red campagne van Bono (U2) gaan. De campagne zet zich onder andere in voor de bestrijding van HIV/Aids.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (68) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Killers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (68) oude optredens

FOTO'S VAN The Killers

Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso Foto The Killers te The Killers - 7/3 - HMH Foto The Killers te Rock Werchter 2007 Foto The Killers te The Killers - 7/3 - HMH Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso Foto The Killers te The Killers - 7/3 - HMH
 
Bekijk alle 13 foto's van The Killers

The Killers NIEUWS

Al het The Killers nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: