ARTIEST: Lisa Ké

Nederland

“Zodra Lisa begint te zingen is het net alsof ik naast haar zit en ze me persoonlijk haar verhaal verteld.”
– Jan Wensink
Wanneer ik zing, doe ik dat vol overgave. Ik hou van het moment wanneer de aandacht van het publiek en mijn uitvoering elkaar raken. De energie lijkt dan precies te kloppen! Gelukkig krijg ik vaak terug van aanwezigen bij mijn concert, dat ze geraakt zijn of dat ze iets erg mooi vinden.
Liedjes die staan als een huis, meeslepend klinken en oprecht voelen, daar houd ik van. Mijn inspiratie komt dan ook van de sterke songs van James Taylor, de diepe en oprechte stem van Bonnie Raitt (hoe ik kan opgaan in haar stem..!) en de zelfbewuste teksten en het alternatieve geluid van Alanis Morissette.
Mijn teksten gaan over alles wat ik voel, zie en meemaak in mijn leven. Maar ik blijf toch vooral het meisje van de melodieën. Ik kan opeens een melodie te pakken hebben, waarvan ik weet dat het een goeie is. Daar zit een soort melancholisch gevoel bij en vandaar uit ga ik op zoek naar het thema wat erbij hoort. De rest van het lied volgt dan vanzelf door pure ambacht.
“Lisa… mooie liedjes, fijne stem” – Maarten Molema (drummer van Dotan)
In mijn carriere als popzangeres heb ik mogen leren van de besten. Op het Artez conservatorium begeleid door Ineke van Doorn en Mathilde Santing, daarna op het podium met Johnny Logan en Karin Bloemen en ontelbaar veel andere getalenteerde musici. Het heeft even geduurd, maar nu is het tijd voor mijn eigen geluid. Ik ben ontzettend blij hiermee ondersteund te worden door zoveel mensen die meewerken en het mij gunnen.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Lisa Ké. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS