Gebruikers-recensie: concert Evanescence in 013

Schrijf ook een eigen verslag
Schrijf een verslag over jouw belevingen bij het concert Evanescence in 013 en deel deze met duizenden Podiuminfo bezoekers.
Het was niet wat ik ervan verwachtte. Leuk om ze eens live te zien. De muziek is goed. Maar vergeleken met de shows van Within Tempation vorig jaar en Nightwish vorige maand viel Evanescence me erg tegen.

De stem van Amy Lee was vaak slecht te horen. Ik had ik regelmatig de indruk dat ze niet zuiver zong. Er was ook niet veel interactie met het publiek. De entourage was erg simpel. Voornamelijk veel spotlights die slecht gericht waren en de fans in de zaal vaak verblindden.

Toch kwam het einde van de show verrassend snel. Na precies een uur spelen verdween de band al van het podium. Na aandringen van de fans in de zaal kwam de band nog even terug om 10 hele minuten! op te treden en verdween toen definitief, iedereen in verwarring achterlatend of dat het nou was...

Alles bij elkaar kwam het op mij over als een snel tussendoortje van Evanescence met weinig respect voor de fans die toch in grote getalen waren komen opdagen. Jammer...
Wat vind jij van deze recensie?

REAGEREN

REAGEREN?
Plaats een reactie bij deze gebruikersrecensie.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.