Gebruikers-recensie: concert Michael Bublé in Ahoy

Schrijf ook een eigen verslag
Schrijf een verslag over jouw belevingen bij het concert Michael Bublé in Ahoy en deel deze met duizenden Podiuminfo bezoekers.
Hoi,

Dit moet ik echt toch ff kwijt ... ik was samen met mijn partner afgelopen vrijdag in Ahoy voor het concert van Michael Buble. we hadden er allebei zo naar uitgekeken en hoge verwachtingen.We kenden de artiest al van zijn ruime dvd en cd collectie dus mochten we aannemen dat het concert wel goed zou worden. Niets was minder waar... een zware tegenvaller ... Michael Buble gaf duidelijk de indruk niet met volle zin op het podium te staan en als topper lulde hij maar wat en zong hij nauwelijks een liedje ... we hebben onze tickets dus erg duur betaald als je voor 95 euro niet eens van een artiest mag verwachten dat hij zijn nummers oprecht brengt en er zijn ziel in zou moeten leggen... de hele opbouw van ' de show' was een chaos en een aaneenschakeling van teleurstellingen ... de act vooraf ( a capella band Naturally 7 ) heeft ons meer kunnen bekoren dan Michael zelf... Die hebben hadden vanaf de eerste noten het publiek op de hand en hielden ruim een uur het podium bezet. Vanaf het moment dat Michael Buble aan de beurt was leek het alsof de sfeer er niet meer in kwam en viel het ook metteen op dat het geluid ( nochthans een half uur lang na de opwarming van de vooract nog hoorbaar gesoundcheckt ! ) totaal niet ok was... De hele tijd was er een irritante echo te horen in de hele arena van Ahoy en vanaf de plaatsen waar wij zaten (op nog geen 10 meter van het podium ! ) viel Michaels stem geregeld weg en speelde de zijn band onnoemelijk luider dan Michael...
Diep teleurgesteld en zwaar ontgoocheld door de niet professionele aanpak zijn we dan ook vroeger dan verwacht de concertzaal uitgelopen ... en we waren blijkbaar niet de enige ! ... Jammer , en dus niet voor herhaling vatbaar ...Dit concert helaas staat met stip in onze top 3 van slechtste concerten ooit ! We voelen ons echt genaaid !
Wat vind jij van deze recensie?

REAGEREN

REAGEREN?
Plaats een reactie bij deze gebruikersrecensie.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.