Poppodium Haarlemmermeer heet Podium Duycker

Door Knoedel op 09 maart 2010 - 19:15 Het nieuwe poppodium Haarlemmermeer, dat in aanbouw is als onderdeel van het nieuwe cultuurgebouw in het centrum van Hoofddorp, heet Podium Duycker. Dat maakte bestuursvoorzitter Henny Beijer vrijdagmiddag bekend. Tegelijk ging de nieuwe website in de lucht: www.duycker.nl Het podium omvat twee concertzalen met een capaciteit van respectievelijk 650 en 200 bezoekers. Daarnaast komen er 5 oefenruimten, een grand café, workshopruimtes en kantoren. De spectaculaire opening van Duycker vindt vroeg in januari volgend jaar plaats.

Podium Duycker streeft naar de ontvangst van gemiddeld 40.000 bezoekers per jaar. Die moeten afkomen op minimaal 170 programma-activiteiten, inclusief workshops en festivals.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



deadmau55

DEADMAU5 NAAR PARADISOHet hing al in de lucht, gezien de show van Deadmau5 bij onze zuiderburen,...

angiestone

ANGIE STONE VERPLAATST VAN HMH NAAR MELKWEG Het concert dat Angie Stone op 11 maart in de Heineken Music Hall zou geven...

REACTIES

Avatar jimmyeatworld
di 09 mrt 2010 21:51

jimmyeatworld nice, het verbaasd me dat ik hier niks van gehoord heb. nu maar hopen dat ze nog wat leuke bandjes boeken

 0
Avatar Poenzkie
wo 10 mrt 2010 15:27

Poenzkie Eindelijk een poppodium in de buurt.(ik woon ongeveer naast hoofddorp) Ik denk dat als ze een beetje bekende bandjes boeken het publiek wel komt. Met de verbinding zit het wel goed. Het podium zit vlak bij het station (redelijk loopafstand mocht de bus niet meer rijden) en hoofddorp heeft 24/7 verbinding met schiphol.

Alleen ga ik me afvragen of het wel goed gaat komen met het boeken van bandjes. Ik weet welke organisatie erachter zit. En die hebben in het verleden nouw niet veel goed gepresteerd

 0
Avatar Kelvin
do 11 mrt 2010 03:42

Kelvin Als je naast hoofddorp woont kun je heel makkelijk met diezelfde verbinding richting Haarlem om het Patronaat te bezoeken. Ik ben zelf ook erg benieuwd naar de programmering daar het Patronaat een grote concurrent op dat gebied is. Alhoewel in hoofddorp de grote zaal voor 600 personen is gebouwd en die van het Patronaat voor 950. Hier zitten wel mogelijkheden in lijkt mij om daardoor anders te programmeren. Maar ik ben erg benieuwd.

 0
geen avatar
do 11 mrt 2010 13:47

robku @poenzkie Bedoel je Artquake? Die gaan de podiumprogrammering helemaal niet doen. En ze hebben trouwens al jaren een goed festival georganiseerd. Nieuw podium, nieuwe plannen lijkt me.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.