Concerten Diana Ross in GelreDome gaan door

Door Marz667 op 11 september 2009 - 12:33 Het teruggelopend aantal opdrachten als gevolg van de kredietcrisis bij The Entertainment Group heeft geen gevolgen voor de drie concerten die de Amerikaanse zangeres Diana Ross in oktober in het Arnhemse GelreDome geeft.

Dat bezweert woordvoerster Karen Nitschke van The Entertainment Group (TEG) in een reactie op een publicatie, donderdag in het Algemeen Dagblad, dat de concerten op 16, 17 en 18 oktober onzeker zijn geworden.

The Entertainment Group is tevreden met een drietal concerten, zegt Nitschke. "Dat is volgens planning. Concertgangers zijn nog steeds zeer enthousiast over Symphonica in Rosso. We trekken straks toch weer 90.000 bezoekers."


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



beegeesnews.jpg3

BEE GEES GAAN WEER OPTREDENZes jaar na de dood van Maurice Gibb gaan zijn broers Robin en Barry weer...

facetomorrow

FACE TOMORROW GEEFT UITGEBREIDE NAJAARSTOUR De Rotterdamse rockband Face Tomorrow heeft een uitgebreide najaarstour op...

REACTIES

geen avatar
vr 11 sep 2009 13:37

zoutwater "Het teruggelopend aantal opdrachten als gevolg van de kredietcrisis"

Yeah right: financieel mismanagement zul je bedoelen. AD en telegraaf hebben daar de afgelopen weken een mooi boekje over opengedaan.

Ben benieuwd of de concerten van Guus Meeuwis van volgend jaar - waar TEG ook vrolijk kaarten voor aan het verkopen is - nog wel doorgaan.....

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.