Winnen 2x2 kaarten Shapeshifter

Door J_anna op 05 mei 2009 - 11:36 In Nieuw Zeeland is de drum ‘n bass-act Shapeshifter gigantisch. De groep laat soulvolle minimale, romantische en lome hiphopbeats zonder uitzondering tot een heftig dreunende en duistere drum ’n bass climax komen. De vijfkoppige groep werd in het thuisland dan ook overladen met awards, zoals ‘Best New Group’, ‘Best Live Act’ en ‘Best Electronic Release’ voor het album: ‘Soulstice’. De plaat knalde met stip naar de top van de hitlijsten en bleef ruim twee maanden in de top20 hangen.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Shapeshifter op donderdag 14 mei in de Melkweg in Amsterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Shapeshifter wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Shapeshifter-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Shapeshifter zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Shapeshifter' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 12 mei winnaars krijgen per email bericht.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lucky fonz1

WINNEN 3X2 KAARTEN LUCKY FONZ III Lucky Fonz III is een singer/songwriter uit Amsterdam, hij is een waar...

Rammstein Festivalinfo89

RAMMSTEIN MAAKT ARNHEM EN ANTWERPEN ONVEILIG Jawohl! Rammstein ist zurück! Op 6 december zal de Duitse metalband het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.