Winnen 3x2 kaarten The Reasoning

Door cheyenne op 19 mei 2008 - 14:00 De poprockband The Reasoning is volgens menigeen ontstaan uit noodzaak. Deze band wilde andere muziek maken voor mensen dan standaard rock of prog. De band begon in 2005 maar was pas echt compleet toen zangeres Rachel Cohen bij de band kwam. De backing vocals van Dylan Thompson en Gareth Jones geven de band haar eigen unieke sound. Via de site Myspace heeft de band al een zeer grote schare fans opgebouwd en deze wordt alleen maar groter en groter.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het optreden op 23 mei van The Reasoning in de Nieuwe Nor.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar een van de optredens van The Reasoning wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van The Reasoning pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Reasoning zou willen) naar [email protected] onder vermelding van The Reasoning en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DJ Krust2

WINNEN 2X2 KAARTEN DJ KRUSTDe Engelse dj Krust ofwel Keith Thompson is een drum and bass producer en...

The Black Keys2

WINNEN 2X2 KAARTEN THE BLACK KEYS Aankomende zondag staat het geniale garageblues duo The Black Keys op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.