Belle and Sebastian naar TivoliVredenburg

Belle & Sebastian
Belle and Sebastian naar TivoliVredenburg
Door Cartman91 op 10 mei 2017 - 11:10 Het Schotse duo Belle and Sebastian komt voor een concert naar Nederland toe. Op 1 september staan Stuart Murdoch en Stuart David in de Ronda zaal van TivoliVredenburg.

Dit duo (opgericht in 1996) leent de naam van een Franse tekenfilmserie uit de jaren tachtig. Deze tekenfilmserie viel op door het verfijnde zoete verhaal (zeker voor die tijd). Als je nu luistert naar de muziek van Belle and Sebastian komt diezelfde sfeer naar voren.

Tickets voor het concert van Belle and Sebastian zijn vanaf 12 mei om 10:00 uur te verkrijgen via Ticketmaster. Een kaartje kost dan 35,50 euro (inclusief servicekosten). Wil je de start van de voorverkoop niet missen? Geen nood! wij kunnen je een herinneringsmail sturen, de herinnering hoef je alleen nog even in stellen en dat doe je via deze link.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kovacs

KOVACS DOET VOORPROGRAMMA ROBBIE WILLIAMS IN...Op dinsdag 4 juli geeft Robbie Williams een concert in het Goffertpark....

bootsy collins

BOOTSY COLLINS ZEGT TOUR AF WAARONDER OPTREDENS BIJ... Vanwege gezondheidsredenen heeft Bootsy Collins zijn hele tour af moeten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.