Britse singer-songwriter James TW naar TivoliVredenburg en Oosterpoort

James TW news
Britse singer-songwriter James TW naar TivoliVredenburg en Oosterpoort
Door Cartman91 op 05 april 2017 - 10:49 De jonge Britse singer-songwriter James TW (19) komt komende zomer behalve naar de Stevenskerk in Nijmegen (18 juli) ook naar TivoliVredenburg op 17 juli en de Oosterpoort in Groningen voor een concert op 19 juli.

'De nieuwe Ed Sheeran', zoals hij ook wel genoemd wordt, deed eerder als support-act van Shawn Mendes een wereldtournee en stond een paar maanden geleden nog op Eurosonic te spelen.

Vanaf 7 april om 10:00 uur zijn kaartjes voor het concert in Groningen te verkrijgen via Ticketmaster. Een kaartje kost dan 18,50 euro (inclusief servicekosten). Kaartjes voor het concert in Utrecht zijn eveneens vanaf 7 april maar dan om 11:00 uur te verkrijgen, deze kosten 16 euro per stuk (excl. servicekosten) en zijn ook via Ticketmaster te verkrijgen.

Voor het concert in Nijmegen zijn tickets al te verkrijgen. Een kaartje daar kost je 16 euro en is te vinden via de website van Doornroosje.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



politienews.jpg

POLITIE BIEDT NEPTICKETS AAN VAN O.A. ADELE, ED...Oplichterij rondom de verkoop van tickets is nog steeds een groot probleem....

Ahoy Rotterdam

ITALIAANSE FILMMUZIEKLEGENDE ENNIO MORRICONE GEEFT... Ennio Morricone komt terug naar Nederland voor een live uitvoering van zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.