Winnen: 2x2 kaarten voor Rachèl Louise in Bitterzoet

Rachel Louise
Winnen: 2x2 kaarten voor Rachèl Louise in Bitterzoet
Door sjoertb op 07 maart 2017 - 15:11 Op haar zeventiende vertrok Rachèl Louise naar Los Angeles. Op het Musician Institue in Hollywood ontwikkelde ze haar muziek. Toen ze terug in Nederland kwam ging het snel. Ze mocht in de band van Dotan spelen en 3FM benoemde haar tot Serious Talent.

Volgende week is ze te zien in onze hoofdstad. Wil je haar live meemaken? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Rachèl Louise in Bitterzoet, Amsterdam op 17 maart!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Rachèl Louise'.

Deze winactie loopt tot en met 13 maart.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



big daddy kane

SIMPLON VIERT 40-JARIG BESTAAN MET BIG DADDY KANEVoor de veertigste verjaardag van Simplon wordt er gedurende twee weekenden...

Popquiz Marathon

POPQUIZ MARATHON IN AMSTERDAM, EINDHOVEN, NIJMEGEN,... In vijf steden vindt dit jaar weer de Popquiz Marathon plaats. Amsterdam,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.