The Doors Alive brengt Jim Morrison weer tot leven in Burgerweeshuis

Jim Morrison
The Doors Alive brengt Jim Morrison weer tot leven in Burgerweeshuis
Door sjoertb op 24 februari 2017 - 16:56 De dood van Jim Morrison maakte een abrupt einde aan wat een lange glansrijke muziekcarrière had moeten worden. De klassiekers als 'Light My Fire', 'Riders On The Storm' en 'The End' zijn onlosmakelijk verbonden aan de jaren '60.

The Doors Alive houdt de muziek levend door het na te spelen op de manier van de iconische band. De Britse tribute-band komt binnenkort weer naar Nederland.

Zojuist is er een nieuwe show aangekondigd. Op vrijdag 22 september vindt deze plaats in Burgerweeshuis in Deventer. Kaarten voor het concert kosten 21 euro en zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium.

The Doors Alive is ook te zien in Utrecht, Amsterdam, Venlo, Bergen Op Zoom en Hengelo. Op welke plekken en op welke data is te zien in ons overzicht.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pennywise

PENNYWISE SAMEN MET FACE TO FACE EN GOOD RIDDANCE...De skatepunkrock bands Pennywise , Face to Face en Good Riddance komen...

oscar and the wolf

OSCAR & THE WOLF VERPLAATST NOODGEDWONGEN CONCERTEN... De band Oscar & The Wolf is genoodzaakt de concerten in AFAS Live (14...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.