Oscar & The Wolf verplaatst noodgedwongen concerten in AFAS Live en Sportpaleis

review: Pukkelpop 2016 - Zaterdag Oscar & The Wolf
Oscar & The Wolf verplaatst noodgedwongen concerten in AFAS Live en Sportpaleis
Door Cartman91 op 24 februari 2017 - 13:19 De band Oscar & The Wolf is genoodzaakt de concerten in AFAS Live (14 april) en Sportpaleis in Antwerpen (29 en 30 april) te verplaatsen. Reden hiervoor is de drukke tourschema van de band. Hierdoor hebben ze weinig tijd om de nieuwe plaat af te maken.

Om deze reden voelt de band zich genoodzaakt om de concerten uit te stellen tot het najaar. De nieuwe data zijn 27 en 28 oktober in Sportpaleis te Antwerpen (alleen voor de 27ste zijn nog een aantal tickets te koop, vanaf 37 euro) en 17 november in AFAS Live. Dit concert was al uitverkocht.

De reeds gekochte tickets voor alle drie de concerten blijven geldig. Mocht de nieuwe datum niet schikken, dan kunnen de kaartjes geretourneerd worden. Degenen die een ticket hadden aangeschaft zijn per e-mail geïnformeerd.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jim Morrison

THE DOORS ALIVE BRENGT JIM MORRISON WEER TOT LEVEN...De dood van Jim Morrison maakte een abrupt einde aan wat een lange glansrijke...

Het Oerwoudt

FEEST IN DE WESTERUNIE VOOR REDDEN ORANG-OETAN MET... Op zaterdag 11 maart vindt Het Oerwoudt plaats in de Westerunie in Amsterdam....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.