Jeremy Loops naar De Oosterpoort, Woodstock en Les Ardentes

review: Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg Jeremy Loops
Jeremy Loops naar De Oosterpoort, Woodstock en Les Ardentes
Door sjoertb op 22 februari 2017 - 11:49 Er zijn zojuist nieuwe shows van Jeremy Loops aangekondigd. De troubadour maakt gebruik van diverse invloeden. Van hiphop en electronica tot bluegrass, funk en traditionele Afrikaanse muziek. Naast zingen en gitaar spelen zet hij ook zijn mondharmonica en ukelele in. Via looppedalen en echoapparaten tovert hij daar bijzondere composities uit.

Op 4 juli is de Zuid-Afrikaanse muzikant te vinden op het strand van Bloemendaal voor een optreden bij Woodstock. Patronaat organiseert deze show. Tickets voor deze show koop je vanaf vrijdag 24 februari 11:00 uur via deze link.

Op 6 juli speelt Jeremy in De Oosterpoort in Groningen. Kaarten zijn hier vanaf vrijdag 24 februari 11:00 uurvoor 28,10 euro te koop.

Op 7 juli is hij te zien bij het Belgische festival Les Ardentes in Luik. Voor het festival zijn ook zojuist nog 14 andere artiesten bekendgemaakt.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



epica_newws.jpg

EPICA EXCLUSIEF NAAR BIBELOT IN DORDRECHT VOOR CONCERTDe Nederlandse symfonische metalband Epica , met frontvrouw Simone Simons,...

AFAS Live

AFAS LIVE BRENGT DJ SNAKE NAAR NEDERLAND De Franse DJ Snake , tevens producer, komt op 12 mei naar Amsterdam toe voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.