Racoon treedt begin juli op in de tuin van Paleis Soestdijk

racoon
Racoon treedt begin juli op in de tuin van Paleis Soestdijk
Door ThomasS op 14 februari 2017 - 11:05 Racoon geeft op zondag 9 juli een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. Het optreden maakt deel uit van de reeks Royal Park Live concerten begin juli. Eerder werd al de komst van Van Morrison op 8 juli aangekondigd. Dat concert was binnen twee dagen uitverkocht.

Onder de noemer ‘Royal Park Live’ is het publiek vanaf 16:00 uur welkom in de paleistuin en staan er verschillende voorprogramma’s op het podium. Via de website is het mogelijk het zomeravondconcert te combineren met een picknick in de paleistuin, een paleisbezoek en Toscaans diner in de paleistuin.

Staanplaatsen en zitplaatsen op de tribune zijn vanaf 37,50 euro verkrijgbaar en gaan op donderdag 16 februari om 10:00 uur in de verkoop via www.royalparklive.nl. Via de website zijn ook picknickboxen, een paleisbezoek en Toscaans diner in de paleistuin bij te boeken.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DianaKrallnews

EXTRA CONCERT IN CARRÉ VAN DIANA KRALL AANGEKONDIGD Diana Krall geeft op dinsdag 12 september een extra concert in Carré. De...

john fogerty

ZIGGO DOME KRIJGT EIND JUNI BEZOEK VAN JOHN FOGERTY Op woensdag 28 juni komt John Fogerty (Creedence Clearwater Revival) naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.