Koninklijk Theater Carré verwelkomt Diana Krall

Diana Krall
Koninklijk Theater Carré verwelkomt Diana Krall
Door sjoertb op 07 februari 2017 - 10:58 Op maandag 11 september brengt de tour van Diana Krall haar naar Amsterdam. Die dag treedt ze namelijk op in Koninklijk Theater Carré. De meervoudig Grammy Award winnende jazz-pianiste en zangeres zal gedurende 2017 en 2018 over de hele wereld optreden.

Voordat het zover is komt op 5 mei haar nieuwe album uit. Op het vorige album 'Wallflower' deed ze een uitstap naar pop. Nu is ze weer helemaal terug bij de Jazz en het Great American Songbook.

Kaarten voor het optreden in Carré kosten € 55, € 65, €85 en €95 (excl. servicekosten), afhankelijk van rank en gaan op vrijdag 10 februari om 10.00 uur in de voorverkoop.

Ook in België geeft Diana Krall twee concerten. Op 24 september in de Koningin Elisabethzaal, Antwerpen en op 25 september in de BOZAR, Brussel.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Natalie Imbruglia

'TORN'-ZANGERES NATALIE IMBRUGLIA TERUG NAAR NEDERLANDHet nummer ' Torn ' van Natalie Imbruglia ging de hele wereld over in de...

En Vogue

AMERIKAANSE MEIDENGROEP EN VOGUE NAAR DEN HAAG,... In de jaren 90 verkocht de succesvolle Amerikaanse meidengroep En Vogue...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.