Bryan Adams met gasten naar Eindhoven en Middelkerke (Be)

Bryan Adams
Bryan Adams met gasten naar Eindhoven en Middelkerke (Be)
Door RobZ op 06 februari 2017 - 13:06 Bryan Adams kondigt vandaag twee grote shows te doen in de BeNeLux. Op vrijdag 11 augustus staat de rocker op het festivalpark te Middelkerke (net onder Oostende) in België. Dit in het kader van 'Concert at the Beach'. Een dag later, 12 augustus dus, staat Bryan Adams met drie special guest op het Strijp-S terrein in Eindhoven.

Tickets voor de show in Eindhoven gaan vrijdag 10 februari om 10:00 uur in de voorverkoop via Ticketmaster. Je bent aanwezig voor 53,90 euro. Hier kan je deze tickets aanschaffen.. Natuurlijk kunnen wij je een reminder sturen als de kaartverkoop voor dit concert begint. Hier stel je zo'n reminder in.

De kaartverkoop van het concert in Middelkerke start vrijdag 17 februari.

Bryan Adams is al bezig aan zijn wereldwijde Get Up Tour en gaat hier dus tot ver in de zomer mee door. Adams verkocht ruim 100 miljoen albums en is daarmee één van de bestverkopende artiesten die de wereld rijk is. Vorig jaar was Bryan Adams nog te zien in het Sportpaleis en de Ziggo Dome.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dodecahedron news

DODECAHEDRON EN VERWOED GEVEN VIERTAL CONCERTENDe Nederlandse (black)metal bands Dodecahedron en Verwoed doen met een...

40jaareffenaarnews

EFFENAAR VERWELKOMT MARK LANEGAN De doorgewinterde zanger Mark Lanegan komt naar Nederland! Op zaterdag 1...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.