Racoon en Matt Simons ook bij Vrienden van Amstel Live in Ahoy

Racoon
Racoon en Matt Simons ook bij Vrienden van Amstel Live in Ahoy
Door sjoertb op 19 januari 2017 - 15:08 Vrienden van Amstel Live! vindt vanavond plaats in Ahoy en daarna in de komende dagen nog eens acht keer. Op het programma staan onder andere Bløf, Diggy Dex, Douwe Bob, Golden Earring, Marco Borsato, Nicky Romero, Rowwen Heze, Typhoon en VanVelzen. Nick & Simon zijn erbij om de show te runnen.

De organisatoren wilden nog een schepje bovenop de uitverkochte shows doen en hebben vandaag ook nog eens Racoon en Matt Simons uitgenodigd. De twee acts zullen samen optreden.

Matt Simons is de eerste internationale artiest die bij Vrienden van Amstel Live! komt optreden. De Amerikaanse zanger scoorde een grote hit met 'Catch & Release'. De microfoons worden tijdens de shows aan de polsen vastgemaakt zodat deze niet in het publiek vallen en schade aanrichten. Op 25 meter is dat niet ondenkbaar. Zo meldden de artiesten aan het AD.



De shows vinden deze maand plaats van 19 t/m 23 en 25 t/m 28 januari. De volgende reeks is ook al aangekondigd. In 2018 bestaat Vrienden van Amstel Live! alweer twintig jaar en wordt het feest wel veertien keer gehouden in Ahoy. Zie hier alle data van volgend jaar.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ekkonieuwslogo

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR MAGNAPOP EN ROALD VAN...De Amerikaanse band Magnapop kan zich prima meten met bands als The Breeders,...

Melkweg nieuwe logo

AUGUST BURNS RED TERUG IN MELKWEG August Burns Red heeft zich meerdere malen bewezen in Melkweg en wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.