Vera, Paradiso en De Helling voor Orange Skyline

Orange Skyline
Vera, Paradiso en De Helling voor Orange Skyline
Door Cartman91 op 16 januari 2017 - 16:29 De indieband Orange Skyline stond de afgelopen dagen tijdens Eurosonic Noorderslag nog te spelen in thuisstad Groningen. Nu zijn daar een drietal concerten in het verschiet.

Op 18 mei speelt de band eerst een thuiswedstrijd in Vera, Een dag later (19 mei) staan ze in de kleine zaal van Paradiso (tickets) en tot slot weer een dag later (20 mei) in De Helling te Utrecht (tickets).

De ticketverkoop is inmiddels al van start gegaan. Voor de twee laatstgenoemde zijn de tickets via Ticketmaster te verkrijgen. Voor het concert in Amsterdam ben je 11,35 euro (inclusief servicekosten) kwijt aan een kaartje, een ticket voor het concert in Utrecht kost ruim een euro meer: 12,50 euro (inclusief servicekosten). Tot slot, voor het concert in Groningen kost een kaartje 8 euro (verkrijgbaar via de site van Vera).


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ozarkhenrynews1

PARADISO NOORD ONTVANGT BEGIN MEI OZARK HENRYPiet Goddaer, beter bekend als Ozark Henry , is terug met een nieuwe single...

the 1975

THE 1975 STELT TOUR UIT, CONCERT IN AFAS LIVE AFGELAST Afgelopen september maakte The 1975 bekend een tour in Europa te doen,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.