Winnen: 2x2 kaarten voor Frankie Chavez in Grounds

Frankie Chavez 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Frankie Chavez in Grounds
Door ThomasS op 12 januari 2017 - 13:48 Bij Frankie Chavez draait het om de gitaar. De Portugees heeft ze in verschillende vormen en maten, en vooral in vele verschillende stemmingen. Hij weet de traditionele Portugese gitaarinvloeden te mengen met de Amerikaanse blues, dat heeft al vergelijkingen opgeleverd met Robert Johnson, Jimi Hendrix en Ry Cooder.

Wil je graag naar zijn show in Grounds (Rotterdam) op 28 januari? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven naar welke show je wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van de show. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Frankie Chavez'.

De actie loopt tot en met 18 januari.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



primus

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: U2, PRIMUS, THE SHINS...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

delainnews

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR DELAIN IN METROPOOL Delain bestaat inmiddels 10 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot één van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.