Winnen: 2x2 kaarten voor Delain in Metropool

Delain
Winnen: 2x2 kaarten voor Delain in Metropool
Door ThomasS op 12 januari 2017 - 11:56 Delain bestaat inmiddels 10 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot één van de boegbeelden van de internationale symfonische metal scene. En ze zijn geregeld in Nederland te zien.

Wil je graag naar de show in Metropool (Hengelo) op 4 februari? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven naar welke show je wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van de show. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Delain'.

De actie loopt tot en met 18 januari.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Frankie Chavez 1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR FRANKIE CHAVEZ IN GROUNDSBij Frankie Chavez draait het om de gitaar. De Portugees heeft ze in...

jedi mind tricks

JEDI MIND TRICKS KEERT NA PAUZE VAN ZES JAAR TERUG... Na een pauze van zo'n zes jaar zijn frontman Vinnie Paz en producer Stoupe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.