Ghost naar Heineken Music Hall en Ancienne Belgique

review: Ghost - 5/12 - TivoliVredenburg Ghost
Ghost naar Heineken Music Hall en Ancienne Belgique
Door RobZ op 25 november 2016 - 10:10 De Zweedse metalband Ghost maakt het Europese gedeelte van hun Popestar-tour bekend. Nederland en België worden niet overgeslagen. Op 6 april staat Ghost in de Heineken Music Hall (tegen die tijd AFAS Live) in Amsterdam. Een paar dagen later is het op 10 april raak in Brussel. Daar staat de band in Ancienne Belgique.

Ghost wordt binnen de metalscene al vanaf dag één geroemd om hun eigen geluid en mysterieuze voorkomen. Muzikaal is het duidelijk hoorbaar dat ze inspiratie halen uit de muziek van bands als Black Sabbath, Blue Öyster Cult en Mercyful Fate. De leadzanger van de band is de, met zogeheten corpse-paint beschilderde 'anti-paus', Papa Emeritus en achter de instrumenten staan vijf Nameless Ghouls die gehuld gaan in maskers en lange zwarte gewaden.

Tickets voor de shows gaan dinsdag 29 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Voor de show in Amsterdam ben je 35 euro kwijt. Kaarten kopen doe je hier. In Brussel kost toegang je 28 euro.

We kunnen je een reminder-email sturen op het moment dat de kaartverkoop begint. Hier stel je deze reminder in.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bear's Den 1

BEAR'S DEN IN APRIL NAAR 013, TRIX EN VOORUITBear's Den was afgelopen weken al veel in Nederland en België te zien. Er...

festivalinfonieuwlogo

VOORVERKOOPOVERZICHT: O.A. GRASPOP, PAASPOP, MARILYN... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REACTIES

geen avatar
vr 25 nov 2016 18:56

eatsleeprave.. Ghost kan de schijt krijgen! LL afzeggen omdat ze geen zin hadden, prima nu heb ik geen zin!

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.