Ook vierde Ziggo Dome show voor Kensington

Kensington
Ook vierde Ziggo Dome show voor Kensington
Door RobZ op 04 november 2016 - 18:21 Goed bezig die mannen van Kensington! Hun jaarlijkse Ziggo Dome shows voor 2017 gingen vanochtend in de voorverkoop. Heel snel werd er al een derde aangekondigd en nu is het weer raak. Kensington speelt volgend jaar november ook een vierde show in de Ziggo Dome en wel op 26 november.

De voorverkoop voor deze extra show is per direct gestart via Eventim. Tickets kosten net als bij de eerdere shows 35 of 40 euro. De kaarten voor de shows van 24 en 25 november zijn inmiddels uitverkocht. Kaarten voor 23 november 2017 zijn er ook nog.

Vorig jaar kondigde Kensington in eerste instantie ook twee Ziggo Dome shows aan. Dit werden er uiteindelijk drie omdat de kaartverkoop zo goed ging. Dit aantal concerten gaan ze in 2017 dus overtreffen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Simple Minds1

SIMPLE MINDS MET DRIE AKOESTISCHE SHOWS NAAR...Vandaag is bekend gemaakt dat Simple Minds drie akoestische shows gaat...

Gangstagrass

GANGSTAGRASS VOOR VIJF SHOWS NAAR NEDERLAND De Gangstagrass uit Brooklyn maakt een unieke combinatie van bluegrass en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.