Winnen: 2x2 kaarten voor Sivert Høyem in Paradiso

SivertHøyemgr
Winnen: 2x2 kaarten voor Sivert Høyem in Paradiso
Door ThomasS op 03 november 2016 - 12:59 Sivert Høyem is een zanger met een prachtige zware stem. Met de band Madrugada maakte hij meeslepende rocksongs en ballads en solo zet hij diezelfde sfeer neer. Romantisch, donker en melancholisch. Wat wil je nog meer in de gure novembermaand?

Op 17 november speelt Sivert Høyem in Paradiso (Amsterdam) en jij kan er zomaar bij zijn! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor het concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Sivert Høyem'.

Deze actie loopt t/m 9 november.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Orgaanklap

LAATSTE TOUR VOOR DE BAND ORGAANKLAP (O.A....De punkrockband Orgaanklap stopt ermee. Daarom gaan ze een afscheidsronde...

walter trout

WALTER TROUT IN APRIL NAAR DOORNROOSJE, DE... Bluesgitarist Walter Trout treedt vanavond op in 013. Maar eind april komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.