In 2017 weer twee keer Ziggo Dome voor Kensington

Kensington
In 2017 weer twee keer Ziggo Dome voor Kensington
Door RobZ op 28 oktober 2016 - 08:37 'Never change a winning plan', moet Kensington gedacht hebben. De Nederlandse rockband speelt net als in 2015 en 2016 in november 2017 in de Amsterdamse Ziggo Dome. Liefhebbers van grootse rockshows kunnen dus weer twee datums in hun agenda zetten.

De kaartverkoop voor deze Ziggo Dome shows start op vrijdag 4 november om 10:00 uur. Tickets kosten 35 of 40 euro exclusief servicekosten en worden verkocht via Eventim. Wij kunnen je per email een herinnering sturen als de kaartverkoop begint. Hier stel je die herinnering in voor 24 november en hier voor 25 november.

Vorig jaar kondigde Kensington in eerste instantie ook twee Ziggo Dome shows aan. Dit werden er uiteindelijk drie omdat de kaartverkoop zo goed ging. De concertserie van Kensington in de Ziggo Dome start dit jaar op 10 november en eindigt de 13e. Op 24 februari wordt ook de Lotto Arena in Antwerpen aangedaan.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ariana Grande

ARIANA GRANDE KOMT MET EEN EXTRA CONCERT NAAR ZIGGO... Eerder werd al bekend gemaakt dat de Amerikaanse popzangeres Ariana Grande...

Ariana Grande

IN DE VOORVERKOOP: O.A. ARIANA GRANDE, DOWN THE... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.