Spidergawd geeft in 2017 aantal concerten in Nederland

Spidergawd
Spidergawd geeft in 2017 aantal concerten in Nederland
Door RonjaTuinder op 21 oktober 2016 - 10:35 De Noorse band Spidergawd komt in 2017 een paar keer optreden in Nederland. Voorafgaand aan die concerten brengt de band eerst in februari een nieuw album uit genaamd Spidergawd IV.

Eerder was al bekend dat ze in maart naar Deventer (Burgerweeshuis) komen. Nu is bekend gemaakt dat de band ook naar Eindhoven en Amsterdam komt. Woodland zal tijdens de concerten het voorprogramma verzorgen.

Op 8 maart speelt Spidergawd in Paradiso Noord (Tolhuistuin) en op 10 maart zijn ze te aanschouwen in de Effenaar. Tickets zijn meteen al verkrijgbaar via Ticketmaster. Een kaartje voor het concert in de Tolhuistuin kost je 17 euro, voor een kaartje in de Effenaar ben je 18,50 euro kwijt (inclusief servicekosten).


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



LivingColour1

LIVING COLOUR SUPPORT ALTER BRIDGE IN AMSTERDAM EN... Het was al bekend dat Alter Bridge naar Ancienne Belgique en de Heineken...

Bob Marley

ROOTSRIDERS MET BOB MARLEY TRIBUTE DOOR NEDERLAND... Het 40-jarig bestaan van Bob Marley's album Exodus wordt in 2017 door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.