Winnen: 2x2 kaarten voor Barry Hay's Flying V Formation in Q-Factory

Barry Hay
Winnen: 2x2 kaarten voor Barry Hay's Flying V Formation in Q-Factory
Door ThomasS op 20 oktober 2016 - 16:04 Zijn boek 'Hay' is momenteel een bestseller, een heerlijk boek vol sterke verhalen om wat avondjes rustig op de bank door te brengen, maar de zanger van Golden Earring wil je als muziekliefhebber vooral natuurlijk live zien rocken op het podium!

Op 3 november speelt Barry Hay's Flying V Formation in Q-Factory (Amsterdam) en jij kan er zomaar bij zijn! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor het concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Barry Hay's Flying V Formation'.

Deze actie loopt t/m 26 oktober.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Depeche Mode

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: DEPECHE MODE, TOM...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

burgerweeshuis

SPIDERGAWD KOMT BEGIN MAART NAAR BURGERWEESHUIS... Op donderdag 9 maart is de Noorse supergroep Spidergawd te zien in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.