Winnen: 2x2 kaarten voor Twin Atlantic in EKKO

Twin Atlantic Groot
Winnen: 2x2 kaarten voor Twin Atlantic in EKKO
Door Jessiehuijbrechtse op 18 oktober 2016 - 13:49 De Schotse rockband Twin Atlantic heeft tours met Kings Of Leon, Smashing Pumpkins en Thirty Seconds to Mars gedaan en stond al op Pinkpop. Daarbovenop scoorde de band de 3FM Megahit. De muziek van het gezelschap wordt door The Guardian omschreven als een kruising tussen Biffy Clyro en Bon Jovi. Om echt overtuigd te zijn zou je het beste de band eens live mee moeten maken.

Op 2 november speelt Twin Atlantic in EKKO in Utrech en jij kan er zomaar bij zijn! Festivalinfo mag namelijk 2x2 combikaarten weggeven voor het concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Twin Atlantic'.

Deze actie loopt t/m 24 oktober.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the grand east

THE GRAND EAST NAAR O.A. MELKWEG, 013, PAARD VAN...Vandaag werd bekend dat The Grand East in het voorjaar weer langs de podia...

MissMontrealnews1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR MISS MONTREAL IN... Miss Montreal is steeds vaker op televisie te zien. Eerst zat ze in de jury...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.