Winnen: 2x2 kaarten voor Miss Montreal in TivoliVredenburg

Miss Montreal
Winnen: 2x2 kaarten voor Miss Montreal in TivoliVredenburg
Door Jessiehuijbrechtse op 18 oktober 2016 - 13:32 Miss Montreal is steeds vaker op televisie te zien. Eerst zat ze in de jury van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland en nu in The Voice Of Holland maar daarnaast maakt ze natuurlijk nog steeds muziek. Dat doet de zangeres het liefst live en binnenkort ook in Utrecht.

Op 27 oktober vindt het concert plaats in TivoliVredenburg en jij kunt er zomaar bij zijn! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Miss Montreal!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Miss Montreal'.


Deze actie loopt t/m 24 oktober.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TwinAtlantic

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR TWIN ATLANTIC IN EKKODe Schotse rockband Twin Atlantic heeft tours met Kings Of Leon, Smashing...

Tycho

SFEERVOLLE AMBIENT MET TYCHO IN MELKWEG Op donderdag 23 februari komt het Amerikaanse ambient-project Tycho naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.