Winnen: 2x2 kaarten voor Birth of Joy in Paard van Troje

Birth of Joy
Winnen: 2x2 kaarten voor Birth of Joy in Paard van Troje
Door sjoertb op 04 oktober 2016 - 15:39 Birth of Joy doet het in Europa al ontzettend goed en heeft ook al shows in Amerika en Afrika op haar naam staan. De psychedelische kant van de jaren '60 en '70 en recht voor zijn raap rock 'n' roll is waar de band voor staat.

In het najaar doet de band weer een aantal Nederlandse shows. Op zondag 16 oktober speelt Birth of Joy in Paard van Troje samen met The Black Veins en jij kan daar zomaar bij zijn! Hoe? Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de show!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar deze show wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Birth of Joy'.

Deze winactie loopt t/m maandag 10 oktober.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gregory Alan Isakov

AMERIKAANSE SINGER-SONGWRITER GREGORY ALAN ISAKOV...De singer-songwriter Gregory Alan Isakov heeft al een hoop van de wereld...

Demira

DÉMIRA JANSEN NAAR LUXOR LIVE IN DECEMBER In De Beste Singer-songwriter Van Nederland viel Démira Jansen op met haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.