Britse trance-trio Above & Beyond naar AB in Brussel

Above & Beyond 2
Britse trance-trio Above & Beyond naar AB in Brussel
Door Cartman91 op 26 september 2016 - 12:20 De Britten Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki, oftewel Above & Beyond, komen in december naar Ancienne Belgique in Brussel voor een concert. Het trio uit Londen heeft doorgaans een veel beluisterde radioshow (Group Therapy), uitgezonden vanuit hun eigen studio in Londen.

Deze radioshow brengen ze ook live op het podium, zo speelde ze recentelijk nog hun 200ste uitzending vanuit de Ziggo Dome. Nu is dus bekend geworden dat het drietal op 10 december naar het Brusselse AB (Ancienne Belgique) komt om hun muziek ten gehoren te brengen.

Tickets voor dit concert zijn vanaf vrijdag 30 oktober om 12 uur te verkrijgen. Een kaartje kost je 27 euro (inclusief servicekosten) in de voorverkoop. Aan de kassa ben je 28 euro kwijt.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



alexclare

ZANGER ALEX CLARE VOOR CONCERT NAAR DE MELKWEGDe Britse zanger Alex Clare , bekend van z'n hit 'Too Close', komt voor een...

Paard van Troje

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR ST. TROPEZ IN PAARD VAN TROJE Het lijkt alsof ze al jaren meegaan maar de Amsterdamse punkrock band St....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.