Drie Nederlandse shows voor VANT

VANT
Drie Nederlandse shows voor VANT
Door Jessiehuijbrechtse op 26 september 2016 - 10:18 Vandaag is bekend gemaakt dat de Britse band VANT drie shows gaat geven in december. Op woensdag 7 december in de Melkweg in Amsterdam, 8 december in Vera te Groningen en op 9 december in 013 in Tilburg.

VANT is een Britse rockband die is opgericht in 2014. Hun debuutalbum moet nog uitkomen, maar hun singles worden al veel gedraaid op BBC en 3FM. In hun teksten vestigen ze de aandacht op de immigratie en politieke misstanden. Met enkel vier singles hebben ze al opgetreden op Glastonbury, Leeds en het Japanse Fuji Rock festival. In augustus kwam hun eerste EP Karma Seekers uit.

Voor beide shows start de kaartverkoop op 30 september. Voor de Melkweg en Vera start het om 10:00 uur. Voor 013 start het om 9:00 uur. Tickets voor de show in 013 bestel je hier. De Melkweg tickets koop je hier. Voor de show in Vera kan je hier terecht.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

JOE BONAMASSA NAAR LOTTO ARENA EN ZIGGO DOMEOp vrijdag 28 april is Joe Bonamassa te zien in de Lotto Arena in Antwerpen....

TivoliVredenburg

KEVIN GATES OP CLUBAVOND ON POINT IN TIVOLIVREDENBURG On Point, een clubavond met livemuziek in TivoliVredenburg, zal op 25...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.