Iron Maiden naar Sportpaleis (België) in april

Iron Maiden
Iron Maiden naar Sportpaleis (België) in april
Door Cartman91 op 23 september 2016 - 11:29 De Britse rocklegendes van Iron Maiden gaan weer door Europa touren en strijken daarmee ook neer in het Antwerpse Sportpaleis op 22 april. De band komt niet alleen, want Shinedown is tijdens de tour het voorprogramma.

De tour is getiteld 'The Book of Souls', naar het gelijknamige album dat het eerste dubbelalbum van Iron Maiden is. Dit album debuteerde in meer dan 40 landen op de nummer 1 plek in de lijsten, wat het meest succesvolle albumrelease van de band maakt.

De ticketverkoop voor het concert start volgende week vrijdag 30 september om 10 uur, run to the ticketoffice! Een kaartje kost minimaal 50 euro (inclusief servicekosten). Voor de Iron Maiden fanclub is er nog een exclusieve pre-sale.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

KEVIN GATES OP CLUBAVOND ON POINT IN TIVOLIVREDENBURGOn Point, een clubavond met livemuziek in TivoliVredenburg, zal op 25...

Heineken Music Hall HMH1

VOORPROGRAMMA CONCERT BRING ME THE HORIZON IN HMH... Voor het concert dat de Britse band Bring Me The Horizon op 13 november in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.