Bombay sluit jaar af met zelf gecureerd concert in Paradiso samen met bevriende / favoriete bands

Bombay Show Pig
Bombay sluit jaar af met zelf gecureerd concert in Paradiso samen met bevriende /...
Door Cartman91 op 24 augustus 2016 - 16:07 De indierockers van Bombay hebben afgelopen jaar alles behalve stilgezeten. De band heeft door heel Europa heen getourd en hebben op diverse festivals gestaan als Dour, Sziget en afgelopen weekend nog Lowlands.

Om het succesvolle jaar goed af te sluiten cureert de band op vrijdag 30 december de programmering van Paradiso, onder de naam 'Show Your Teeth'. Dit feest zal zowel in de kleine als de grote zaal plaatsvinden en dit doen ze samen met bevriende en favoriete bands. Onder deze noemer vallen Concrete Knifes, Cocaine Piss, Jo Goes Hunting en Eut.

Voor deze gebeurtenis zijn uiteraard kaarten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar via de kanalen van Ticketmaster. Een kaartje kost dan 14,18 euro (inclusief servicekosten).


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Candlebox 1

AMERIKAANSE ROCKBAND CANDLEBOX IN JANUARI NAAR WINSTONOp maandag 30 januari staat Candlebox in Winston te Amsterdam. Deze...

Donnie news

RAPPER DONNIE IN MAART OP TOURNEE LANGS DIVERSE PODIA De nieuwste sensatie uit de stal van Bas Bron (De Jeugd van Tegenwoordig) is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.