Bastille op 'Wild Wild World' tour langs Ziggo Dome en Sportpaleis

Bastille
Bastille op 'Wild Wild World' tour langs Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 01 juli 2016 - 15:57 Op de website van Bastille is een flinke Europese tour bekend gemaakt. De band komt op 16 november langs de Ziggo Dome in Amsterdam en staat op 1 februari in het Sportpaleis te Antwerpen.

Bastille is een graag geziene gast in de lage landen. Vorig jaar stond de band op Pukkelpop en Lowlands en een paar weken geleden was Bastille te zien in Landgraaf op Pinkpop. De nieuwe tour gaat vergezeld van een nieuw album dat 'Wild World' heet.

Tickets voor de show in Sportpaleis gaan 8 juli om 10:00 uur in de voorverkoop. Het is niet onwaarschijnlijk als dan ook de kaartverkoop voor de show in de Ziggo Dome start. We weten nog niet wat de kaarten gaan kosten. Wil je op de hoogte gehouden worden als de kaartverkoop begint? Hier kan je een email-reminder instellen.

Update:
Uit het persbericht over het concert van Bastille in de Ziggo Dome halen we dat tickets € 36,50, € 39,50 en € 42,50 (excl. servicekosten) gaan kosten. De kaartverkoop start inderdaad vrijdag 8 juli om 10:00 uur.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Heineken Music Hall HMH

ALTER BRIDGE NAAR HEINEKEN MUSIC HALL EN ANCIENNE...De Amerikaanse rockband Alter Bridge gaat weer flink op tour. Nederland en...

sportpaleisantwerpennews.jpg

VIER KEER SPORTPALEIS VOOR DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE Dimitri Vegas & Like Mike hebben ambitieuze plannen voor december. Ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.