Roepaen krijgt toestemming om een pophotel te realiseren

Thomas Dybdahl
Roepaen krijgt toestemming om een pophotel te realiseren
Door ThomasS op 23 juni 2016 - 12:06 Deze week heeft de gemeente Gennep toestemming verleend aan podium Roepaen om te starten met het realiseren van een pophotel. Met het bieden van appartementen in het voormalige klooster kunnen de medewerkers van het podium artiesten voorzien van een accommodatie wanneer zij op tournee zijn.

"Roepaen bestaat dit jaar twaalf jaar als podium waar de afgelopen jaren diverse nationale en internationale acts zoals Fink, Ane Brun en Thomas Dybdahl (zie foto) opgetreden hebben", aldus directeur Tonnie Kuijpers. "We merkten dat artiesten zich comfortabel voelen bij Roepaen en kregen steeds vaker het verzoek om te repeteren of overnachten in ons klooster. Vanuit dit idee zijn we gaan denken en onze ideeën vorm gaan geven.”

Wij zijn erg trots dat ook jonge makers ons podium steeds vaker weten te vinden. Zo verbleven onder andere Darlyn, Maurice van Hoek en Charl Delemarre bij Roepaen om hier aan hun nieuwe albums te werken. "Wij willen jonge acts faciliteren zodat ze het opnemen van hun nieuwe album of EP kunnen voorbereiden of afmaken. Dit doen wij door acts in huis te nemen zodat ze in een inspiratievolle omgeving en in alle rust kunnen werken, wat reeds tot een aantal fantastische releases leidde!"

Ambities
Naast het pophotel zijn er meer ambities bij Roepaen. Zo wil het podium op regelmatige basis grotere concerten met een capaciteit van duizend plus bezoekers organiseren, zal het aanbod van kleinschalige festivals worden uitgebreid, en ten slotte wordt er een bed & breakfast en tevens groepsaccommodaties in het klooster gehuisvest.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RachelLouisenieuws

RACHÈL LOUISE PRESENTEERT EIND SEPTEMBER NIEUW... Rachèl Louise is een Nederlands-Amerikaanse singer-songwriter die op haar...

chancetherapper

CHANCE THE RAPPER KOMT IN NOVEMBER MET TWEE SUPPORT... Chance The Rapper geeft donderdag 17 november een exclusieve Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.