Voorverkoopoverzicht van aankomend weekend (o.a. Selena Gomez)

Selena Gomez
Voorverkoopoverzicht van aankomend weekend (o.a. Selena Gomez)
Door sjoertb op 28 april 2016 - 17:16 Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in een zeer hoog tempo op. We kunnen het begrijpen dat je soms wat mist. Om je uit de brand te helpen is sinds vorige week het nieuwe ticketoverzicht gelanceerd. Deze pagina is via het hoofdmenu van Podiuminfo te bereiken via menu-item "TICKETS".

Fans van Selena Gomez kunnen morgenochtend klaar gaan zitten om kaartjes te bemachtigen. Vanaf 09:00 uur start de voorverkoop voor haar show in Ziggo Dome op 18 oktober.

Vanaf zaterdag 10:00 uur gaan de kaarten voor Mark Lanegan's show op 29 juli in Melkweg in de voorverkoop.

Ondertussen zijn er shows van onder andere Kurt Vile, The Hot Sprockets, New Model Army en Youp van 't Hek net in de voorverkoop gegaan.

Bekijk hier het overzicht voor meer shows die dit weekend in de voorverkoop gaan of net zijn gegaan!

We snappen dat voor iemand uit Groningen shows in Limburg minder interessant zijn, daarom kan je zoeken op stad, provincie en podium. Moet de voorverkoop nog starten? We hebben het makkelijk gemaakt jezelf een reminder te laten sturen als de voorverkoop echt begint. Ook kan je via ical een reminder in je eigen agenda zetten.

We hebben nog niet de voorverkoopinformatie van alle podia en ticketaanbieders, maar daar wordt hard aan gewerkt. We verwachten snel meer podia en ticketaanbieders in dit overzicht te krijgen.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tickets5

BELGIË BLOKKEERT DRIE DOORVERKOOPSITES VOOR TICKETSDe politie van België heeft drie websites geblokkeerd die concerttickets...

Club 3voor12 NH

SUE THE NIGHT MET LAKSHMI EN PHOAM IN CLUB 3VOOR12NH Op donderdag 19 mei zijn er weer drie bands te zien tijdens Club 3voor12NH in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.