Winnen: 2x2 kaarten voor The Indien in Altstadt (Eindhoven)

review: 3voor12 Song van het Jaar 2015 The Indien
Winnen: 2x2 kaarten voor The Indien in Altstadt (Eindhoven)
Door ThomasS op 21 april 2016 - 15:46 The Indien wordt vergeleken met Shocking Blue en Jefferson Airplane. Terechte vergelijkingen? Dat kun je op 6 mei in de Altstadt helemaal zelf gaan ontdekken. Voorprogramma deze avond is zangeres Diede.

Want wil je hier bij zijn op vrijdag 6 mei? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor The Indien in Altstadt te Eindhoven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'The Indien'.

Deze actie loopt t/m 27 april.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Status Quo

WAT GAAT ER DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP? (O.A....Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in een zeer hoog tempo op. We...

KsChoicenews

K'S CHOICE TOURT MET INTIEME SHOWS GENAAMD 'THE... K's Choice heeft vijf intieme shows in België aangekondigd. Zo nu en dan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.