Snowstar Records viert jubileum met optredens van o.a. Broeder Dieleman

Snowstar Records
Snowstar Records viert jubileum met optredens van o.a. Broeder Dieleman
Door robinmelis op 06 april 2016 - 11:33 Indielabel Snowstar Records bestaat deze maand 12 en een half jaar. Daarom is het tijd voor een feestje. Op 14 april zal er een feestje plaatsvinden met optredens van Broeder Dieleman, Kim Janssen en Ian Fisher.

In 2003 werd Snowstar Records opgericht. Ze werden bekend door de eerste releases van onder andere Kensington en I am Oak. Ze zijn nu gegroeid tot een van de bekendste indielabels in Nederland.

Kim Janssen zal met zijn band een optreden doen, broeder Dieleman zal eenmalig zonder begeleidingsband spelen, en Ian Fisher zal een optreden geven met zijn nieuwe debuutalbum 'Nero'.

Het feestje zal plaatsvinden op 14 april 2016 in TivoliVredenburg. Een kaartje kost €12,50. De eerst 50 bezoekers van de avond krijgen een cadeau van het label bij aankomst. De kaartjes kun je bestellen via deze website.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



swans

EFFENAAR KRIJGT IN OKTOBER SWANS EN ANNA VON... Swans voelt zich thuis in de Effenaar , want de intense postpunkband zal...

marcoborsatonieuws

KENNY B, DIGGY DEX EN MARCO BORSATO GEVEN IN... Zaterdag 10 september zullen Marco Borsato, Diggy Dex en Kenny B optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.