TivoliVredenburg en De Oosterpoort ontvangen Jason Isbell in augustus

Jason Isbell 2
TivoliVredenburg en De Oosterpoort ontvangen Jason Isbell in augustus
Door ThomasS op 14 januari 2016 - 11:24 Op vrijdag 15 januari geeft Jason Isbell een show in een uitverkochte Paradiso, maar inmiddels zijn er ook al nieuwe concerten van deze singer-songwriter aangekondigd.

Dinsdag 16 augustus staat Jason Isbell in de Groningse Oosterpoort en op woensdag 17 augustus speelt Isbell in de Grote Zaal van TivoliVredenburg te Utrecht. Kaarten zijn 15 euro per stuk. De Amerikaanse country, rock en folk slaan aan sinds zijn doorbraak Southeastern. Met prijsnummers als Traveling Alone overtuigde hij plotseling een groot publiek buiten de country scene.

Met zijn vorig jaar verschenen plaat Something More Than Free breidde Isbell zijn succes verder uit. Zijn concert in Paradiso Noord (Tolhuistuin) werd vanwege grote belangstelling naar de Grote Zaal van Paradiso verplaatst.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kirk Knight

RAPPER KIRK KNIGHT IN MAART NAAR MELKWEG EN 013De Amerikaanse rapper en producer Kirk Knight komt in maart naar Nederland...

Amstel 2016

KENSINGTON, TYPHOON EN MEER NAAR DE VRIENDEN VAN... De line-up voor Vrienden van Amstel LIVE! is vandaag bekendgemaakt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.