The Sore Losers kondigen nieuw album en release shows aan

the sore losers
The Sore Losers kondigen nieuw album en release shows aan
Door LotteAbrahams op 04 december 2015 - 12:01 De Belgische rockband The Sore Losers hebben hun derde album aangekondigd. Het album zal op 18 maart worden uitgebracht. De eerste single zal midden februari verschijnen en in april doen ze twee release shows in Brussel en Amsterdam. Op 15 april presenteert de band hun nieuwe album in Ancienne Belgique en op 20 april in Bitterzoet.
De titel, het artwork en de tracklist van het nieuwe album worden rond dezelfde tijd als de release van de eerste single bekendgemaakt.

Hun tweede album ‘Roslyn’ kwam in februari 2014 uit en leverde de band 2MIA-nominaties en optredens op Pukkelpop en Rock Werchter op.

De kaarten voor beide release shows zijn reeds in de verkoop gegaan. Tickets voor de show in Amsterdam zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Kaarten voor de show in Brussel zijn te bestellen via de website van het podium.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fat Freddy's Drop

FAT FREDDY'S DROP VOOR TWEE CONCERTEN NAAR PARADISODe zevenkoppige band Fat Freddy's Drop komt in 2016 voor twee concerten...

ziggoDomelogo6

TWEE EXTRA CONCERTEN VOOR ADELE IN AMSTERDAM Het viel te verwachten. De kaarten voor de concerten van Adele in de Ziggo...

REACTIES

geen avatar
ma 22 feb 2016 14:23

jan-martijn Op 9 april 2016 geven ze een try-out in de Pit in Terneuzen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.