Winnen: 2x2 kaarten voor alle shows van La Pegatina in Nederland en België

La Pegatina
Winnen: 2x2 kaarten voor alle shows van La Pegatina in Nederland en België
Door sjoertb op 03 december 2015 - 14:37 De Spaanse band La Pegatina komt volgende week naar ons vlakke land en de banjo’s, trompetten en accordeons mogen weer mee. Op zeven podia trekt de band alles uit de kast en dompelt het publiek weer onder in hun vrolijke, zomerse klanken. Het is vrijwel onmogelijk om niet met een glimlach naar huis te gaan na een optreden van dit gezelschap. Om alvast in de fiësta-sfeer te komen hebben wij een toffe winactie van grote omvang.

Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de zeven shows van La Pegatina in december! In totaal veertien kaarten dus!

De shows:
10 dec - Melkweg, Amsterdam
11 dec - Grenswerk - Venlo
12 dec - Ancienne Belgique, Brussel
13 dec - Effenaar, Eindhoven
17 dec - Hedon, Zwolle
18 dec - Paard van Troje, Den Haag
19 dec - Vera, Groningen

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar een van de concerten wilt. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina van de concerten. Zie de links hierboven. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'La Pegatina + [het podium van de show waar je de kaarten voor wilt winnen]'.

Deze actie loopt t/m 8 december.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BlofPaskalJakobsennieuws

BLØF NAAR HENGELO VOOR BIJZONDER CONCERT IN DE... Bløf is wederom in de zomer te zien in Openluchttheater Hertme in Hengelo....

Hedon

BROEDERLIEFDE EN SBMG OP 30 JANUARI NAAR HEDON Twee van de ‘rapsensaties’ van dit moment, Broederliefde (foto) en SBMG...

REACTIES

geen avatar
di 08 dec 2015 13:12

jojo_s_life Super tof! Zelfs het voorprogramma !!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.