Beide concerten Charles Aznavour verplaatst naar januari 2016

charles aznavour groot
Beide concerten Charles Aznavour verplaatst naar januari 2016
Door heyangel op 23 november 2015 - 15:19 Gisteren, 22 november, werd al duidelijk dat het concert van Franse chansonnier Charles Aznavour niet doorging. Vandaag is ook het aankomende concert van 9 december is verplaatst.

Voor beide concerten zijn vervangende data gevonden. Aznavour liefhebbers die gister in de Heineken Music Hall zouden staan moeten tot donderdag 21 januari wachten om de zanger nog een keer te zien.

Het concert van woensdag 9 december zal plaatsvinden op zaterdag 23 januari. Gekochte tickets voor beide shows blijven geldig. Kaartkopers kunnen bij verhindering de concertkaarten eventueel retourneren.

Charles Aznavour kampt met een maag- en darminfectie. Hij stond gistermiddag nog wel in soundcheck in de Heineken Music Hall maar kon daarna niet meer verder. De twee concerten zijn deel van zijn afscheidstour.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



amsterdamarenanews.gif

RIHANNA MET THE WEEKND VOOR CONCERT NAAR AMSTERDAM...Rihanna's ‪heeft een enorme tour aangekondigd. Deze #‎ANTIWorldTour‬ komt op...

Lilian Vieira

LILIAN VIEIRA IN 2016 OP THEATERTOUR DOOR NEDERLAND De Braziliaans-Nederlandse zangeres Lílian Vieira , die vooral bekend is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.