The Australian Pink Floyd Show voor optredens naar 013 en Oosterpoort

Australian Pink Floyd
The Australian Pink Floyd Show voor optredens naar 013 en Oosterpoort
Door hnkhnk op 06 oktober 2015 - 14:57 Pink Floyd bestaat niet meer. Maar dichter bij de live ervaring dan The Australian Pink Floyd Showkun je eigenlijk niet komen. De bandleden hebben in hun meer dan 20-jarig bestaan de liveshow geperfectioneerd op het onmogelijke af. Ze gebruiken zelfs materialen van de originele band. Ze komen weer naar Nederland op maandag 10 oktober 2016 in de Tilburgse 013. Een dag eerder, op 9 oktober staat de band in de Groningse Oosterpoort.

Tegenwoordig brengt The Australian Pink Floyd Show, of ‘Aussi Floyd’ zoals ze liefkozend genoemd worden, een ongeëvenaarde liveshow. Ook omdat ze materialen gebruiken die rechtstreeks van Pink Floyd afkomen. Ze bezitten custom-made gitaarpedalen, enkele officieel gebruikte visuals en zelfs het beroemde opblaasbare varken gaat mee op tour.

De kaartverkoop voor The Australian Pink Floyd Show gaat zaterdag 10 oktober om 10:00 uur van start. Een ticket kost 45 euro exclusief servicekosten.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ziggo Dome

THE SESSIONS A LIVE RE-STAGING OF THE BEATLES AT...Op zondag 17 april verandert de Ziggo Dome eenmalig in de Abbey Road...

Massive Attack

MASSIVE ATTACK KOMT IN FEBRUARI OOK NAAR BRUSSEL Vandaag werd de volledige Europese tour van Massive Attack bekend gemaakt....

REACTIES

Avatar Freeburt
di 06 okt 2015 16:48

Freeburt Maar dan nog: 45 euro voor een coverband?

 1
geen avatar
di 06 okt 2015 22:21

eatsleeprave.. Freeburt schreef:
Maar dan nog: 45 euro voor een coverband?


Dat roep ik al jaren, maar dan ben ik een vreselijke azijnzeiker...Maar goed, de rechten, voor de band, visuels, etc etc, zaal huur $$$. vluchten uit Oceanie, te dure hotels... $ Very overpaid.

 0
Avatar Sailor
di 06 okt 2015 23:23

Sailor Voor een paar euro meer kan je naar een concert van Muse.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.