Drie extra najaarshows voor Racoon

racoon
Drie extra najaarshows voor Racoon
Door Samantha.Middag op 19 augustus 2015 - 11:20 Buiten het concert dat Racoon geeft op 28 november in de Amsterdamse Ziggo Dome, zijn de heren dit najaar te zien ook nog te zien op drie andere podia.

Op 10 oktober spelen zij in de Rodahal in Kerkrade, 19 november is de band te zien in de Music Club in Kapen en 25 november doet de band 013 in Tilburg aan. Tijdens de vier shows zal het nieuwe album All In Good Time, dat in februari van dit jaar uit kwam, worden gespeeld.

De voorverkoop van deze drie extra shows begint op 22 augustus. Een kaartje voor de Radohal kost €38, bij Music Club Kampen ben je €32,50 en in 013 ben je eveneens €32,50 kwijt. De show op 28 november in de Ziggodome is inmiddels uitverkocht. Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de poppodia.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Boom Chicago

JON RICHARDSON NAAR COMEDYTEMPEL BOOM CHICAGODe Britse comedian Jon Richardson staat op 3 november op de planken van het...

Lianne La Haves

LIANNE LA HAVAS DIT NAJAAR TERUG NAAR NEDERLAND De Britse folk- en soulzangeres Lainne La Havas komt dit najaar voor vier...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.