The Cool Quest maakt najaarstour bekend

The Cool Quest
The Cool Quest maakt najaarstour bekend
Door Samantha.Middag op 01 juli 2015 - 12:45 De hiphop band The Cool Quest zal dit najaar door Nederland touren. Voor deze tour komt er nog nieuw werk uit, wat te horen zal zijn tijdens de najaarstour. De band trapt op 2 oktober af in Metropool in Hengelo. Op 10 oktober is de band te zien in De Peppel in Zeist, op de 16e oktober in Altstadt in Eindhoven en op 17 oktober in Manifesto in Hoorn.

Verder is The Cool Quest te zien in Gebouw T op 23 oktober, 30 oktober in het Dordrechtse Bibelot, 6 november in FunkedUp, Leiden en de Ekko in Utrecht op 12 november.

Ook wordt de Haarlemse zaal Patronaat aangedaan op 13 november en is de band op 14 november bij Twentietoe in Tiel. De tour eindigt op 20 november bij poppodium Bolwerk in Sneek. Een compleet overzicht van de tourdata en ticketprijzen kun je hier vinden. Deze zomer is de band te zien op meerdere festival waaronder Smeerboel en Solar.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Samsung21

ADV: HAAL MEER UIT JE FESTIVAL MET DE GLOEDNIEUWE...Nu het festivalseizoen volop bezig is, beseffen we hoe erg we het gemist...

John Coffey

JOHN COFFEY KONDIGT CLUBTOUR AAN John Coffey trekt eind dit jaar langs acht Nederlandse zalen. De tour zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.