Gezocht: eting-communicatie en ICT!

graspopsfeer
Gezocht: eting-communicatie en ICT!
Door RobZ op 07 april 2015 - 16:52 Voor de websites Festival- en Podiuminfo zoeken wij naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die vanaf september 2015 minimaal drie maanden stage wil(len) lopen in Amsterdam.

We zoeken een enthousiaste redactie-stagiair(e) in de richting media/cultuur of journalistiek, die net als wij op zoek wil naar het laatste en beste festival- en muzieknieuws. Voor het schrijven van cd-recensies en/of live-reviews is tijdens je stage ook genoeg ruimte.

Ook zoeken we een stagiaire voor marketing en communicatie

Verder hebben we ruimte voor een stagiair(e) ICT die wil meebouwen aan de Festivalinfo sites (html/php/mysql-development). Momenteel hebben we helaas geen plek voor onderzoekstages.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en informatie over jezelf naar Rob van der Zwaan: [email protected].

Wie weet loop jij binnenkort stage bij het grootste online medium over livemuziek in Nederland!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



melkweg_amsterdam_news.jpg

HANS DULFER VIERT 75STE VERJAARDAG IN DE MELKWEG MET...Op donderdag 28 mei 2015 zal in de Melkweg in Amsterdam een feestelijke avond...

BlackboxRednws1

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR THE SHAPE OF PUNK TO COME... Op 16 april vindt voor de zesde keer punkavond The Shape Of Punk To Come...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.