UB40 in november naar de Melkweg

UB40 2014
UB40 in november naar de Melkweg
Door JenniferWorrell op 07 mei 2014 - 11:25 De Britse reggaeband UB40 brengt op 10 november een bezoek aan de Amsterdamse Melkweg voor het geven van een concert. De opstelling is door de jaren heen flink veranderd, maar nu zijn zij terug met hun oorspronkelijke zangers, namelijk Ali Campbell, Astro en Mickey Virtue.

Kaarten voor het concert zijn te koop via de website van de Melkweg en gaan voor 45 euro per stuk over de toonbank. Hier moet nog wel een lidmaatschap bij gekocht worden voor 3,50 euro.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Emil Landman

WINNEN 3X2 KAARTEN VOOR EMIL LANDMAN IN CULTKELDEREen doortrillende gitaarsnaar, een kleine zucht, vingertoppen die zacht op...

Pet Shop Boys

EXTRA UTRECHT-SHOW VOOR PET SHOP BOYS Wegens succes is er een extra show van Pet Shop Boys in Utrecht bevestigd....

REACTIES

geen avatar
wo 07 mei 2014 11:52

ubnormie Dit is niet de UB40 die we afgelopen maanden in Nederland gezien hebben. Vergis je dus niet dit zijn de drie opgestapte leden die zich ook UB40 noemen. Waarschijnlijk is deze naam binnenkort voor hun verboden vooralsnog proberen ze via de naam ub40 tickets te verkopen!!!

 0
Avatar DeDijk
wo 07 mei 2014 16:01

DeDijk Maar dan is dat wel leuker. Want de echte UB40 is, sinds het vertrek van Ali, een stuk minder geworden. En al helemaal nu Astro er ook uit is.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.